Skip to main content

Een aantal weken geleden werd ook Nederland getroffen door het coronavirus, oftewel COVID-19. De gevolgen; thuisblijven, thuis werken en in veel gevallen ook thuis vervelen. De corona crisis zorgt bij veel mensen voor onrust. Door de getroffen maatregelen komen veel van ons onverwachts thuis te zitten. Even naar de winkels of sportschool zit er voorlopig niet meer bij. Het is daarom erg belangrijk dat het huis waarin u zich de komende tijd veel zult bevinden fijn en opgeruimd aanvoelt. Waarom dat zo belangrijk is leest u hier!

1. Uw huis oogt groter als het opgeruimd is

Door het huis eens goed op te ruimen lijkt de ruimte waarin u woont veel groter. Hoe meer u van de vloer ziet des te groter het huis lijkt. Verzamel daarom gewoon eens alle spullen die onnodig op de grond staan of liggen zodat uw huis ook optisch groter lijkt.

2. U kunt makkelijker schoonmaken in een opgeruimd huis

Een opgeruimd huis zorgt ervoor dat u makkelijker schoon kunt maken. Onnodige spullen zorgen ervoor dat u minder aandacht kunt geven aan hoekjes waar u eigenlijk wel zou moeten stofzuigen. Door de rommel op te ruimen kunt u makkelijker bij de plekjes waar u voorheen niet goed bij kon. Hoe beter u kunt schoonmaken, hoe minder stof u in huis heeft!

3. Een afvalcontainer huren helpt u om rust te creëren

Kent u dat? U zit net even lekker op de bank om uw favoriete programma te kijken als u ineens opmerkt dat uw huis eigenlijk vol ligt met rommel. Zeg maar dag tegen dat relaxte avondje! Een opgeruimd huis kent veel voordelen. Misschien wel één van de belangrijkste is dat een schone en opgeruimde ruimte rust creëert. Hoe meer rommel, hoe meer prikkels. Al deze prikkels zorgen voor stress en een (onnodig) opgejaagd gevoel. Een opgeruimd huis zorgt voor minder prikkels en dus minder stress.

4. Geef het goede voorbeeld aan kinderen door een afvalcontainer te huren

Veel kinderen hebben een hekel aan opruimen. Ze vinden het een vervelend klusje dat ze het liefst overlaten aan hun ouders. Dit is de perfecte tijd om een afvalcontainer te huren en samen met uw kinderen aan de slag te gaan. Laat ze zien dat opruimen ook hartstikke leuk kan zijn! Hoe u dat doet? Maak een spelletje van het opruimen. We kennen allemaal het spel Tetris wel, toch? Pas dit toe bij de afvalcontainer. Laat de kinderen schuiven, draaien en stapelen met het afval.

5. Een afvalcontainer huren!! Dag, uitstelgedrag! Er is genoeg tijd dit nu te doen

De coronacrisis weet in korte tijd ons leven te beheersen. Heeft u het wel gehad met hardlopen, bordspelletjes en netflixen en wilt u eens echt iets nuttigs doen? Begin eens met een afvalcontainer huren. We hebben nu eindelijk alle tijd om de zolder op te ruimen, het schuurtje uit te zoeken of de keuken te verbouwen. Geen excuses meer dus. Op onze website kunt u voor elke klus een afvalcontainer huren. Lees hier hoe u een afvalcontainer kan bestellen.

Say no more, right? Genoeg redenen om een afvalcontainer bij ons te bestellen voor de beste service en de scherpste prijs en om het woning tekort tegen te gaan.  Door op te ruimen creëert u meer rust en ruimte in huis, plus het is ook nog eens een geweldig middel tegen de verveling. Genoeg redenen om een afvalcontainer te huren. Enthousiast geworden? Bekijk op onze website de mogelijkheden of neem contact met ons op. Lees hier de ervaring van andere.