Container huren Amsterdam

Afvalcontainers huren in Amsterdam of omgeving? Begint u aan een verbouwing of verhuizing in Amsterdam en zoekt u naar een oplossing voor al het afval? Een afvalcontainer huren in Amsterdam (centrum) is de oplossing! Met een container op de stoep kunt u gemakkelijk en snel alle vrijgekomen afval kwijt. Wij zorgen dat de container op uw gewenste locatie wordt geplaatst en de volle container nemen wij vervolgens weer mee! Zo hoeft u hier niet over na te denken en hoeft u bovendien niet al dat afval zelf te transporteren door de stad. Bekijk hieronder al onze type afvalcontainers voor in Amsterdam met uiteenlopende afmetingen.

Alle afvalcontainers

Puincontainers

Filters Sort results
Reset Apply
135,00 excl. BTW
150,00 excl. BTW
Bouw Container Huren | Afvalcontainers Noord Holland

Bouwafval containers

Filters Sort results
Reset Apply
218,95 excl. BTW
309,95 excl. BTW
404,95 excl. BTW
414,95 excl. BTW

Houtafval containers

Filters Sort results
Reset Apply
140,00 excl. BTW
173,50 excl. BTW
205,00 excl. BTW
215,00 excl. BTW

Grofvuil containers

Filters Sort results
Reset Apply

Groenafval containers

Filters Sort results
Reset Apply
Afvalcontainers Noord Holland Grondcontainer Vervuild PFOA huren vanaf 303,95

Grondcontainers

Filters Sort results
Reset Apply
310,00 excl. BTW
405,00 excl. BTW

Dakafval containers

Filters Sort results
Reset Apply

Afvalcontainer Amsterdam voor al uw afval

Wanneer u gaat verbouwen, verhuizen of renoveren heeft u vaak te maken met (vrijgekomen) afval en spullen die u allemaal weer moet weggooien. Renoveert u uw tuin dan heeft u bijvoorbeeld veel tuinafval na de klus. Het is dan handig om dit allemaal in 1 keer in een afvalcontainer te verzamelen. Dit scheelt heel veel tijd en energie. Stel u eens voor dat u alles in vuilniszakken in uw auto naar de stortplaats moet rijden in een drukke stad als Amsterdam. Dat lijkt ons geen pretje. Bij Afvalcontainers Noord-Holland kunt u een container huren Amsterdam voor allerlei soorten afval. Of het nu gaat om een bouwafval container Amsterdam, grofvuil container Amsterdam of een puincontainer huren Amsterdam: neem een kijkje tussen de mogelijkheden in onze webshop. Lees hieronder vervolgens hoe gemakkelijk afvalcontainers huren in Amsterdam via Afvalcontainers Noord-Holland is!

Eenvoudig afvalcontainers huren Amsterdam

Onze verwachting is niet dat u regelmatig een container huurt in Amsterdam of omstreken. Daarom hebben wij het bestelproces van een container huren Amsterdam zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Als eerste moet u weten welke afvalstroom u wilt gaan afvoeren, daarna is het kiezen van het juiste formaat erg belangrijk. Ons assortiment bestaat bijvoorbeeld uit een (schoon) puincontainer huren Amsterdam, een bouwafval container huren Amsterdam, een grofvuil container huren Amsterdam, een houtafval container, een grond container, een groenafval container  en een dakafval container huren. Zoals u kunt zien: bij ons kunt u allerlei soorten afvalcontainers huren in Amsterdam. Ten slotte bepaalt u de plaatsingsdatum en volgt het veilige betaalproces via iDeal.

Zodra wij uw bestelling in goede orde hebben ontvangen gaan onze afvalexperts uw container inplannen om op uw gewenste datum en locatie te leveren. U kunt ervan op aan dat wij op werkdagen de afvalcontainer in Amsterdam binnen 24 uur kunnen plaatsen. Op het moment dat de afvalcontainers in Amsterdam eenmaal geplaatst zijn, mogen de containers tot 4 weken blijven staan, zonder extra kosten!

Bouwafval container Amsterdam, grofvuil container Amsterdam of puincontainer huren Amsterdam

Wist u dat u bij ons een goedkope afvalcontainer kunt huren in Amsterdam in de maten 3m³, 6m³, 10m³? Bij de grootste container van 10m3 heeft u bovendien de keuze voor een open of gesloten versie. Wilt u zo min mogelijk overlast van het afval in de container voor uw buurt veroorzaken? Dan kiest u de gesloten container. Per maat heeft u de keuze uit veel afvalcontainers in Amsterdam. Elke container speciaal gemaakt voor een specifiek doel.

Al deze soorten afvalcontainers kunnen wij bezorgen in heel Noord-Holland, dus ook in Amsterdam. Daarnaast bezorgen wij in de volgende plaatsen: Alkmaar, Bergen aan Zee, Den Helder, Enkhuizen, Haarlem, Waterland, Weesp en Zaandam. Staat uw woonplaats er niet bij? Geen probleem, wij hebben een landelijke dekking! Wilt u weten of afvalcontainers huren en plaatsen buiten Amsterdam in uw stad of dorp mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag meer duidelijkheid over de mogelijkheden.

Direct afvalcontainers huren Amsterdam

Heeft u in onze webshop gevonden wat u zocht? Dan kunt u uw aanvraag voor een afvalcontainer in of nabij Amsterdam eenvoudig voortzetten. U maakt uw bestelling definitief door veilig te betalen via iDEAL. Vlug daarna gaan wij voor u aan de slag. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat uw gereserveerde afvalcontainer op de afgesproken locatie en datum geplaatst wordt. Is de klus geklaard en wilt u de afvalcontainer of afvalcontainers in Amsterdam weer laten ophalen? Maak dan gebruik van de ophaalservice.

Nieuwsgierig naar de ervaring van andere? Lees hier onze reviews!
Hulp nodig bij een afvalcontainer huren in of nabij Amsterdam? Wij staan u graag te woord. Stel al uw vragen gerust telefonisch via 0800-2689925 (gratis) of via het contactformulier.