Container huren Haarlem

Bent u van plan om een container te huren in Haarlem? Dan bent u op deze website aan het goede adres. Bij ons kunt u namelijk een container huren wanneer u uw afval of puin niet op de standaard manier kwijt kunt. Klik op de button hieronder en start uw bestelproces.

Alle afvalcontainers

Afvalcontainers Noord Holland Puincontainer Huren vanaf 122,95

Puincontainers

Filters Sort results
Reset Apply
117,95 excl. BTW
129,00 excl. BTW
Afvalcontainers Noord Holland Grofvuil container huren vanaf 193,95

Bouwafval containers

Filters Sort results
Reset Apply
Afvalcontainers Noord Holland Houtafval container huren vanaf 129,95

Houtafval containers

Filters Sort results
Reset Apply
Afvalcontainers Noord Holland Grofvuil container huren vanaf 193,95

Grofvuil containers

Filters Sort results
Reset Apply
Afvalcontainers Noord Holland Groenafval container huren vanaf 135

Groenafval containers

Filters Sort results
Reset Apply
Afvalcontainers Noord Holland Grondcontainer Vervuild PFOA huren vanaf 303,95

Grondcontainers

Filters Sort results
Reset Apply
Wij kunnen dit niet leveren binnen uw postcodegebied.
Afvalcontainers Noord Holland Dakafval container huren vanaf 340

Dakafval containers

Filters Sort results
Reset Apply

Een container huren in Haarlem en omstreken

Bij AfvalcontainersNoordHolland.nl kunt u afvalcontainers huren voor allerlei soorten afval en puin. Bent u bijvoorbeeld bezig met een verbouwing van uw huis of tuin? Dan is een container huren slim om te doen. Wij leveren containers in heel de provincie Noord-Holland. Dus wanneer u een container wilt huren in Haarlem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hieronder onze verschillende afvalcontainers.

Eenvoudig een container huren in Haarlem

Een container huren in Haarlem was nog nooit zo goedkoop en makkelijk! Als u bij AfvalcontainersNoordHolland.nl een container huurt, dan bestelt u direct bij een afvalwerkingsbedrijf. Het voordeel daarvan is dat we zonder tussenpersoon werken. Daardoor zijn de kosten van een container huren aanzienlijk lager. Als u op een werkdag voor 21.00 uur een afvalcontainer bestelt, plaatsen we deze de volgende dag al. Na plaatsing mag de afvalcontainer 4 weken blijven staan. Wacht dus niet langer met een container huren in Haarlem!

Containers huren voor verschillende soorten afval

U kunt verschillende soorten afvalcontainers huren in Haarlem. Allereerst kunt u kiezen uit de maten 3m³, 6m³ en gesloten 10m³. Afhankelijk van het soort afval dat u gaat afvoeren, kiest u voor het juiste type container. U kunt bij ons namelijk een puincontainer huren, een houtcontainer huren, een bouwafval container huren, een grofvuil container huren, een groenafval container huren, een grondafval container huren en een dakafval container huren. Kortom, wilt u een container huren in Haarlem? U kunt bij ons terecht!

Niet alleen in Haarlem kunt u bij ons een container huren; wij leveren in heel Noord-Holland. Denk daarbij aan de plaatsen: Alkmaar, Amsterdam, Bergen aan Zee, Den Helder, Enkhuizen, Hoorn en Zandvoort. Staat uw woonplaats er niet bij? Geen probleem, wij hebben landelijke dekking!

Vandaag nog een container huren in Haarlem?

Heeft u uw keuze gemaakt en het geschikte formaat geselecteerd? Dan kunt u gemakkelijk uw bestelling afronden. In onze webshop kunt u veilig betalen met iDEAL. Direct nadat we uw bestelling ontvangen hebben, gaan wij voor u aan de slag. Onze chauffeur levert de afvalcontainer op de afgesproken dag en locatie. Dit is in Haarlem mogelijk op werkdagen op het met u afgesproken tijdstip.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste afvalcontainer in Haarlem? Bel ons dan gerust op 0800 268 99 25 of stel ons uw vragen via het contactformulier.