Skip to main content

Wanneer u niet bekend bent in de wereld van containerverhuur kan het moeilijk zijn om te kiezen voor de juiste partij. Om te laten zien dat wij de beste keuze zijn op het gebied van containerverhuur hebben wij in dit artikel alle voordelen van het huren van een afvalcontainer bij ons op een rijtje gezet. Ook noemen we de pluspunten die we te horen hebben gekregen van klanten na het huren van onze containers. Lees dus nu gelijk verder, zodat u weet op welke manier wij ons onderscheiden van de andere containerverhuur websites in Nederland.

De beste containerverhuur website in Nederland

Wanneer u op zoek bent naar een afvalcontainer, dan bent u waarschijnlijk midden in een verbouwing van uw huis of een renovatie van de tuin of dakkapel. Zeer begrijpelijk dat u dan geen zin heeft om een lange tijd te wachten op de afvalcontainer. Wij hebben er daarom een prioriteit van gemaakt om de afvalcontainers zo snel mogelijk te kunnen leveren. Wanneer u een afvalcontainer bij onze containerverhuur bestelt kunt u de afvalcontainer meestal de volgende dag al verwachten.

Ook heeft u tijdens een verbouwing waarschijnlijk niet veel tijd om aan andere zaken te besteden. U wilt op een gemakkelijke manier aan een afvalcontainer komen zonder door een ellenlang bestelproces te moeten gaan, waarbij u eerst uw account moet bevestigen, voordat u überhaupt tot het bestellen van een afvalcontainer komt. U kunt daarom op onze containerverhuur website kiezen om zonder account de bestelling te plaatsen. Verwacht u echter vaker een afvalcontainer te gaan bestellen, dan is het aanmaken van een account wel zo makkelijk. U hoeft slechts één keer uw gegevens in te vullen, waarna u de volgende keer alleen het type afvalcontainer hoeft te kiezen. Wanneer u een afvalcontainer bij ons huurt hoeft u niet eerst een hoog bedrag neer te leggen als borg. Onze medewerker komt de afvalcontainer namelijk plaatsen en wanneer u zorgvuldig met de afvalcontainer omgaat zal de afvalcontainer geen beschadiging oplopen. Wij hanteren een van de scherpste en laagste prijzen in Nederland als het gaat om containerverhuur. De reden waarom wij deze scherpe prijzen kunnen hanteren is, omdat wij het afval zelf verwerken. Onze machines kunnen het afval sorteren en bewerken, waarna het afval doorgaat naar andere bedrijven die het afval opnieuw kunnen verwerken in hun producten. Wanneer u bij ons een container huurt bent u dus niet alleen goedkoper uit, maar draagt u ook bij aan een duurzame wereld.

Als laatste voordeel willen wij graag benadrukken dat wij naast scherpe prijzen ook all-in prijzen hanteren. Dit betekent dat u geen extra belasting, heffingen of milieutoeslagen hoeft te betalen naast de huur van de afvalcontainer. Ook zit er een huur van 4 weken in de all-in prijs meegerekend. Heeft u nog andere vragen over containerverhuur, dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers door te bellen of mailen. Zij weten namelijk alles over containerverhuur.

De beste containerverhuur website volgens klanten

Gelukkig zijn de klanten het ook eens met onze claims over een geweldige service en prijs op onze containerverhuur website. Veel van onze klanten geven in hun review aan dat ze onze containerverhuur aan zouden bevelen aan andere mensen en geven ons een hoog cijfer. Ook geven klanten aan dat wij de afvalcontainer snel komen leveren en als hij vol is weer snel komen ophalen. Mocht u na het lezen van onze voordelen en de klantenreviews gebruik willen maken van onze containerverhuur, dan zouden wij het ontzettend waarderen als u een review achter zou willen laten. Wij lezen namelijk alle reviews en proberen de feedback te verwerken, zodat ons bedrijf een nog betere service kan verlenen.

Containerverhuur geregistreerd bij Webshop Keurmerk

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onafhankelijke partijen, waar u op kunt vertrouwen, de kwaliteit van onze containerverhuur bevestigen. Om deze reden zijn wij naast de Feedback Company tevens geregistreerd bij Webshop Keurmerk. Hiervoor moet een website verplicht een aantal elementen bevatten, namelijk retourinformatie, een contactpagina, de algemene voorwaarden van het webshop keurmerk, betaalinformatie, prijzen inclusief btw, verzendkosten en levertijd, een klachtenpagina en een privacy policy.

Het delen van een negatieve ervaring of feedback

Het kan natuurlijk zijn dat het huren van een container niet helemaal is gegaan, zoals u had verwacht. Wij proberen natuurlijk altijd de beste service te verlenen. Mocht u een klacht hebben en die met ons willen delen, dan kunt u de klacht sturen naar het algemene e-mailadres vermeld op de website. Wij proberen uw klacht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar in ieder geval 14 dagen na ontvangst. Wanneer u een gecompliceerde klacht heeft of wij hiervoor nog zaken moeten regelen, dan kan het langer duren, maar zullen wij u hier uiteraard van op de hoogte brengen.

Lees ook onze informatieve blog over: Wat houdt recycling, upcycling en downcycling in?