Skip to main content

Wanneer u net een verbouwing heeft (gehad) in huis wilt u dit zo snel mogelijk afhandelen. U wilt dus dat de werkzaamheden netjes en snel worden afgerond, maar u wilt vooral niet nog wekenlang herinnerd worden aan de verbouwing door het afval wat achterblijft. Wanneer u de nieuwe keuken of de nieuwe badkamer gaat gebruiken is het wel zo fijn als het oude sanitair of de oude keukenkastjes inmiddels zijn verdwenen. De oplossing hiervoor is het huren van een vuilcontainer, zodat u binnen een paar dagen van al het afval bent verlost zonder dat u meerdere keren naar de gemeentelijke stortplaats moet rijden met een gedeelte van het afval in uw eigen auto. Mocht u nog niet helemaal overtuigd zijn dan raden wij aan deze tekst door te nemen waar alle voordelen van het huren van een vuilcontainer bij onze containerverhuur opgesomd worden.

Alle voordelen van het huren van een vuilcontainer bij onze containerverhuur

Om u te overtuigen een vuilcontainer bij onze containerverhuur te bestellen hebben wij onze vijf grootste voordelen voor u op een rijtje gezet.

  1. Het eerste voordeel is onze klantvriendelijkheid. U kunt uw vragen altijd aan ons stellen door het contactformulier in te vullen of door ons rechtstreeks te bellen. Onze collega’s zullen u te woord staan en al uw vragen beantwoorden. Onze klantvriendelijkheid wordt tevens beaamd in veel van de reviews van klanten die onze containerverhuur in het verleden hebben gebruikt. Naast de hoeveelheid reviews staat tevens het cijfer waar klanten ons mee beoordeeld hebben.
  2. Het tweede voordeel is dat u de vuilcontainer binnen 24 uur voor de deur kunt verwachten. U moet alleen de website controleren voor welk tijdstip u de vuilcontainer dan besteld moet hebben. Deze regel geldt uiteraard alleen als u de vuilcontainer op een werkdag heeft besteld. Ook komt onze medewerker de vuilcontainer binnen 48 uur ophalen nadat u het formulier op de website heeft ingevuld. U kunt dus binnen 3 of 4 dagen al uw afval kwijt zijn zonder zelf ergens heen te moeten rijden. Wij staan overigens ook open voor zakelijke klanten. U kunt dus ook uw afval bij ons deponeren wanneer het om een bedrijf gaat.
  3. Het derde voordeel is dat u niet verplicht wordt tot het aanmaken van een account wanneer u een vuilcontainer gaat bestellen bij onze containerverhuur. U bent dus niet alleen ontzettend snel van uw afval kwijt, omdat onze medewerker binnen 24 uur op de stoep kan staan, maar ook omdat u binnen enkele minuten klaar bent met het bestelproces.
  4. Het vierde voordeel van het bestellen van een vuilcontainer bij onze containerverhuur is dat u geen borg hoeft te betalen. Wij rekenen pas een hogere prijs wanneer u de vuilcontainer heeft beschadigd.
  5. Het vijfde voordeel van het huren van een vuilcontainer bij onze containerverhuur is dat wij werken met all-in prijzen. Dit betekent dat u gelijk weet waar u aan toe bent wanneer u de prijs voor de vuilcontainer op onze containerverhuur website ziet staan. In deze prijs zitten namelijk milieutoeslagen, heffingen en een huurprijs van 4 weken inbegrepen.
    Mocht u hier nog vragen over hebben of heeft u andere vragen over het huren van een vuilcontainer, dan horen wij dat graag via het contactformulier of via de telefoon.

Kan het voorkomen dat ik een bedrag moet betalen bovenop de all-in prijs?

Zoals hierboven aangegeven zitten milieutoeslagen, heffingen en een huur van 4 weken inbegrepen in onze all-in prijs. U kunt alleen een aanvullende factuur verwachten als u zich niet aan onze voorwaarden houdt of de vuilcontainer langer dan 4 weken wilt laten staan. Wanneer u de vuilcontainer langer dan 4 weken wilt laten staan betaalt u een dagprijs van ongeveer 2 euro. Twee belangrijke voorwaarden, die resulteren in een aanvullende factuur, wanneer u zich er niet aan weet te houden zijn de voorwaarden omtrent afvalsoort en hoeveelheid afval in de vuilcontainer.

  1. De eerste omtrent afvalsoort is dat u geen andere afvalsoort in de vuilcontainer mag gooien dan is toegestaan. Op onze website staat aangegeven per vuilcontainer welke afvalsoorten toegestaan zijn en welke niet. U zult administratiekosten moeten betalen wanneer u deze regel overtreedt. Ook kunt u een aanvullende factuur krijgen wanneer de afvalsoort duurder is om te verwerken.
  2. De tweede omtrent hoeveelheid afval in de vuilcontainer is dat u de vuilcontainer niet tot boven de rand mag vullen. Wanneer u de vuilcontainer tot boven de rand vult zult u per overtreden hoeveelheid centimeters een hogere boete ontvangen. Het kan echter ook zo zijn dat onze collega beoordeelt dat de hoeveelheid afval zo ver boven de rand van de vuilcontainer uitkomt dat hij de vuilcontainer niet meer veilig kan vervoeren. Houdt dus rekening met de extra huurkosten na 4 weken en de twee voorwaarden omtrent afvalsoort en hoeveelheid afval wanneer u een vuilcontainer huurt bij onze containerverhuur website.

Wilt u meer informatie over een afvalcontainer? Lees dan onze blogs over: afvalcontainer huren: 5 redenen om dit juist nu te doen en Ons heelal als vuilnisbelt: puin container huren.