Skip to main content
Filters Sort results
Reset Apply
Afvalcontainers Noord Holland Container huren 3m3
Oorspronkelijke prijs was: € 225,00.Huidige prijs is: € 218,97. Excl. Btw
 264,95 incl. Btw
Afvalcontainers Noord Holland Container huren 6m3
 301,61 Excl. Btw
 364,95 incl. Btw
Afvalcontainers Noord Holland Container huren 10m3
 384,26 Excl. Btw
 464,95 incl. Btw
Afvalcontainers Noord Holland Container huren 10m3 gesloten
 404,92 Excl. Btw
 489,95 incl. Btw
 818,14 Excl. Btw
 989,95 incl. Btw

Het is op voorhand wel belangrijk dat u weet welk afval precies weggegooid mag worden wanneer u gebruikt wilt maken van een grofvuil container in Alkmaar. Als eerste is het toegestaan om meubels af te voeren in deze containers. Bij het leeghalen van uw woning is grofvuil in Alkmaar de juiste afvalstroom en kunt u daar dan ook gemakkelijk een container voor huren. Verder mag er ook raambekleding, sanitair en afval bestaande uit fietsen en tuinmeubels in de container gedeponeerd worden. Wij willen natuurlijk dat u deze richtlijnen volgt, zodat het proces om in Alkmaar grofvuil op te halen voor zowel u als voor ons vlotjes kan verlopen.

Naast de bovengenoemde spullen, is het ook toegestaan om puin, tegels, hout, metalen, kunststof, sloop/afvalhout, matrassen en koelkasten in de grofvuilcontainer te gooien, waarbij matrassen en koelkasten met een toeslag worden afgevoerd.

Er zijn een paar spullen die u niet mag afvoeren in een grofvuilcontainer. Dit zijn onder andere vriezers, autobanden, vetresten en dakleer. Wij zien dakleer liever in een dakafvalcontainer. Verder behoren spuitbussen, kitspuiten, verfblikken, chemisch afval of asbestmateriaal ook niet tot het grofvuil. Wij vinden het namelijk belangrijk om ons afval zo optimaal mogelijk te scheiden en dit doen we dan ook door duidelijke richtlijnen op te stellen. Wilt u toch asbesthoudend materiaal afvoeren? Dan verzoeken wij u om dit tijdig aan ons te melden. Wij zorgen er dan voor dat dit tegen een verhoogd tarief apart wordt afgevoerd.

Als u niet op zoek bent naar een container voor grofvuil in Alkmaar, maar wel graag een ander soort afval kwijt wilt, dan kunt u bij Afvalcontainers Noord-Holland ook andere soorten containers huren. U kunt namelijk ook bouwafval, puinafval, houtafval, groenafval, grondafval en dakafval containers bij ons huren. U hoeft alleen uw bestelling te plaatsen op onze website en wij bezorgen deze afvalcontainer bij u thuis. Heeft u bijvoorbeeld besloten om de tuin een volledige make-over te geven, dan is het waarschijnlijk interessant voor u om een groenafvalcontainer in Alkmaar te huren. Mocht u juist veel houtafval hebben, is houtafval containergeschikt. Welke keuze u ook maakt; Afvalcontainers Noord-Holland staat met alle plezier voor uw wensen klaar.

Niet alleen onze producten zijn belangrijk, maar ook de dienst die wij u bieden. Wij hechten waarde aan klantvriendelijkheid en zetten ons hier dan ook maximaal voor in. Wanneer u een container bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij u geplaatst wordt. Wanneer u op een doordeweekse dag onze container bestelt, kunnen wij deze in veel gevallen de volgende dag al leveren. Wij zijn zowel online als telefonisch te bereiken voor de bestelling van een grofvuilcontainer in Alkmaar.

Het is belangrijk om te weten dat wanneer u de container in uw straat wil laten plaatsen, u toestemming nodig heeft van de gemeente. Wanneer de container op uw eigen grond komt te staan, kunnen wij de container direct bij u op uw terrein plaatsen. U kunt bij ons zelf een geschikte dag doorgeven waarop wij de container komen plaatsen, hetzelfde geldt voor het grofvuil in Alkmaar ophalen. Is de container vol, of wilt u dat de container wordt opgehaald? Plan dit dan bij ons in, dan kunnen wij dit zo snel mogelijk voor u regelen. Bij het wisselen van container zorgen wij ervoor dat we de volle container direct meenemen en een nieuwe container bij u achterlaten.

Naast een grofvuilcontainer in Alkmaar, leveren wij ook containers in de rest van Noord-Holland. Wij leveren ook grofvuilcontainers in onder andere Amsterdam, Enkhuizen, Haarlem, Hoorn en Zandvoort. Woont u niet in de omgeving van Noord-Holland, dan is dat geen probleem. Wij hebben verschillende partners door het hele land die u kunnen voorzien van een afvalcontainer in uw regio.

Wij kunnen vandaag nog een afvalcontainers bij u voor de deur plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden

Woont u buiten dit gebied? Geen probleem, ook dan kunt u een container
huren! Wij leveren containers door heel Nederland.

Woont u buiten dit gebied? Geen probleem, ook dan kunt u een container huren! Wij leveren containers door heel Nederland.

Meer informatie
Kortingen

1021 TM 1037: Amsterdam noord --> 10 euro (incl) korting op BSA en grof vuil
1500 tm 1509: Zaandam --> 10 euro (incl) korting op BSA en grof vuil

Rest van Amsterdam, Krommenie, Assendelft, Wormerveer, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen --> 5 euro (incl) korting op BSA en grof vuil

Postcodes: 1000 t/m 1100 (behalve 1021 t/m 1037), 1101 t/m 1115, 1161, 1171, 1175, 1181 t/m 1186, 1191, 1381 t/m 1384, 1510, 1511, 1521, 1525, 1541, 1544, 1551, 1561, 1562, 1566, 1567

Bestel hier uw container