Skip to main content
Filters Sort results
Reset Apply
Oorspronkelijke prijs was: € 225,00.Huidige prijs is: € 218,97. Excl. Btw
 264,95 incl. Btw
 309,88 Excl. Btw
 374,95 incl. Btw
 404,09 Excl. Btw
 488,95 incl. Btw
 417,31 Excl. Btw
 504,95 incl. Btw
 818,14 Excl. Btw
 989,95 incl. Btw

Bent u op zoek naar een grofvuil container? Bij AfvalcontainersNoordHolland.nl kunt u afvalcontainers huren voor allerlei soorten afval en puin. Bij onder andere een verbouwing aan uw huis of tuin is het slim om een container te huren. In heel de provincie Noord-Holland leveren wij containers. In ons assortiment vindt u containers voor verschillende soorten afval. Bij ons bent u dus op het juiste adres voor een container te huren in Amsterdam en omstreken. Onze grofvuil containers in Amsterdam en omstreken zorgen ervoor dat u geen last meer heeft van dit soort afval en de verwijdering ervan. Vooral in grotere steden kan het lastig worden om afval af te voeren, maar met onze grofvuil containers zijn die zorgen voorbij! Bekijk hieronder onze verschillende afvalcontainers en meer informatie over grofvuil in Amsterdam.

Bij ons is het huren van een container voor grofvuil in Amsterdam goedkoop en makkelijk. Wanneer u bij ons bestelt, bestelt u namelijk bij een afvalverwerkingsbedrijf. Hierdoor heeft u geen last van tussenpersonen en wordt het een stuk eenvoudiger om het grofvuil af te voeren. Ook voor uw portemonnee is dit zeer voordelig, want doordat er geen tussen personen aan te pas komen blijven de kosten voor het huren van een grofvuil container laag. Bestelt u op een werkdag en voor 21:00? Dan zorgen wij ervoor dat de volgende dag al de container geplaatst wordt. Na plaatsing kunt u de container 4 weken laten staan, maar tegen betaling is een langere duur ook mogelijk. Is de container binnen 4 weken vol? In dat geval kunt u contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat de container wordt opgehaald en geleegd.

Buiten grofvuil containers kunt u bij ons nog vele andere soorten afvalcontainers huren. In ons ruime assortiment kunt u onder andere een keuze maken uit verschillende maten. Bestaande uit: 3m³, 6m³ en gesloten 10m³.  In de volgende stap van het bestelproces kunt u kiezen voor het juiste type container waarbij u de keuze heeft uit: een puincontainer huren, een houtcontainer huren, een bouwafval container huren, een grofvuil container huren, een groenafval container huren, een grondafval container huren en een dakafval container huren. Kortom, wilt u een container huren in Amsterdam? Dan kiest u voor Afvalcontainers Noord-Holland.

Weet u niet zeker welke container u nodig heeft? Voor deze en andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kijken dan graag met u mee en helpen u met het vinden van de perfecte container voor uw situatie.

Buiten Amsterdam, kunt u ook op andere plaatsen in Noord-Holland onze containers huren, waaronder: AlkmaarAmsterdamBergen aan ZeeDen HelderEnkhuizenHoorn en Zandvoort.  Woont u in een ander dorp of stad? Geen probleem, ook op deze plekken brengen wij afvalcontainers persoonlijk naar u toe.

De juiste container voor grofvuil en het formaat gevonden?

Dan kunt u vervolgens gemakkelijk uw bestelling afronden. In onze webshop kunt u veilig betalen met iDEAL. Nadat wij uw bestelling ontvangen hebben, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij zorgen ervoor dat onze chauffeur de afvalcontainer op de afgesproken dag en locatie levert. In Amsterdam doen wij dit op werkdagen op het met u afgesproken tijdstip. Tijdens het leveren van de container dient u of iemand anders van uw huishouden aanwezig te zijn. Op die manier weten wij zeker dat de grofvuilcontainer in Amsterdam op de juiste plek staat. Voor het ophalen hoeft u niet aanwezig te zijn, mits deze gemakkelijk is in te laden en bereikbaar is vanuit de openbare weg. Zijn er nog andere bijzonderheden waar wij rekening mee moeten houden? Laat ons dit dan tijdig weten zodat wij hiervan op de hoogte zijn.

Wij kunnen vandaag nog een afvalcontainers bij u voor de deur plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden

Woont u buiten dit gebied? Geen probleem, ook dan kunt u een container
huren! Wij leveren containers door heel Nederland.

Woont u buiten dit gebied? Geen probleem, ook dan kunt u een container huren! Wij leveren containers door heel Nederland.

Meer informatie
Kortingen

1021 TM 1037: Amsterdam noord --> 10 euro (incl) korting op BSA en grof vuil
1500 tm 1509: Zaandam --> 10 euro (incl) korting op BSA en grof vuil

Rest van Amsterdam, Krommenie, Assendelft, Wormerveer, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen --> 5 euro (incl) korting op BSA en grof vuil

Postcodes: 1000 t/m 1100 (behalve 1021 t/m 1037), 1101 t/m 1115, 1161, 1171, 1175, 1181 t/m 1186, 1191, 1381 t/m 1384, 1510, 1511, 1521, 1525, 1541, 1544, 1551, 1561, 1562, 1566, 1567

Bestel hier uw container