Skip to main content
Filters Sort results
Reset Apply
Afvalcontainers Noord Holland Container huren 3m3
Oorspronkelijke prijs was: € 225,00.Huidige prijs is: € 218,97. Excl. Btw
 264,95 incl. Btw
Afvalcontainers Noord Holland Container huren 6m3
 301,61 Excl. Btw
 364,95 incl. Btw
Afvalcontainers Noord Holland Container huren 10m3
 384,26 Excl. Btw
 464,95 incl. Btw
Afvalcontainers Noord Holland Container huren 10m3 gesloten
 404,92 Excl. Btw
 489,95 incl. Btw
 818,14 Excl. Btw
 989,95 incl. Btw

Het is belangrijk dat u op voorhand weet welk afval precies bij grofvuil in Zaandam hoort. Wij doen ons best om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan en letten dan ook goed op het scheiden van de verschillende afvalsoorten, waaronder grofvuil in Zaandam. Bij het grofvuil horen onder andere meubels, raambekleding, sanitair en tuinmeubels. Door onze verplichte richtlijnen te volgen maakt u ons werk een stuk makkelijker en komt u niet voor verassingen of onverwachte kosten te staan.

Naast de bovengenoemde afvalgroep kunt u ook nog puin, tegels, hout, metalen, kunststof en sloop- en afvalhout kwijt in de grofvuilcontainer in Zaandam. U kunt tenslotte ook matrassen en koelkasten met een container voor grofvuil in Zaandam deponeren, echter is het belangrijk om te weten dat wij voor deze spullen toeslagen hanteren.

Er zijn een aantal soorten afval die u niet mag afvoeren in een grofvuilcontainer in Zaandam. Op dit lijstje staan onder andere vriezers, autobanden, vetresten en dakleer. Als u dakleer dof dakpannen wilt afvoeren, dan is een  dakafvalcontainer een betere optie. Verder mag u ook geen spuitbussen, kitspuiten, verfblikken, chemisch afval of asbestmateriaal afvoeren bij het grofvuil in Zaandam. Dit zijn namelijk specifieke afvalgroepen die onder een andere soort afval vallen. Komt dit afval toch terecht in Zaandam bij het grofvuil, zou dit schadelijk kunnen zijn voor het milieu.

We vinden het belangrijk om afval op een goede manier te scheiden. U mag dan ook niet zomaar alles in de grofvuil containers afvoeren. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van de dingen die u niet bij het grofvuil in Purmerend mag deponeren. Dit kunt u makkelijk terug vinden op onze website. Toch is de algemene regel dat het afval wat u tegenkomt bij het opruimen van uw huis gewoon in onze grofvuil containers afgevoerd kan worden. We hebben hierbij onze eigen afvalverwerking en mede hierdoor kunnen we onze scherpe prijzen blijven hanteren.

Wanneer u niet op zoek bent naar een grofvuilcontainer in Zaandam, is dit geen probleem. Wij beschikken bij Afvalcontainers Noord-Holland namelijk ook over ander soorten containers. U heeft bij ons de optie om een bouwafval, puin, houtafval, grondafval, groenafval en dakafvalcontainer te huren. U hoeft ons alleen maar te informeren over welke container wij bij u moeten afleveren, en dit doet u simpel met uw bestelling. Wanneer u bijvoorbeeld uw huis aan het verbouwen bent, is het handig om te kiezen voor een bouwafvalcontainer in Zaandam. Heeft u een  grote klus waarbij u te maken krijgt met een grote hoeveelheid groenafval, kunt u het beste kiezen voor een groenafvalcontainer in Zaandam. Welke beslissing u ook neemt,  Afvalcontainers Noord-Holland staat graag voor u klaar.

Wij vinden niet alleen de kwaliteit van onze producten belangrijk, maar hechten ook veel waarde aan klantvriendelijkheid. Wij proberen u dan ook altijd te woord te staan en u te adviseren waar nodig. Wij proberen onze containers zo snel mogelijk bij u te leveren. Wanneer u op een doordeweekse dag  een container voor grofvuil in Zaandam bestelt, kunnen wij deze container de volgende dag al bij u afleveren. Wij zijn zowel telefonisch als online bereikbaar voor bestellingen van een grofvuilcontainer in Zaandam.

De plaatsing van uw container is iets waar u over na moet denken. Moet de container namelijk op straat geplaatst worden, dan heeft u eerst toestemming nodig van de gemeente. Wanneer de container op uw eigen terrein kan staan, heeft u daar geen toestemming voor nodig. U communiceert met ons wanneer en waar u de container wilt plaatsen en wanneer wij uw container voor het grofvuil in Zaandam weer mogen ophalen. Is uw grofvuilcontainer in Zaandam vol, maar wilt u een nieuwe? Dat is ook geen probleem. Wij wisselen de containers voor u en zorgen dat wij de volle container meenemen en een lege container achterlaten. Let op: hierbij bestelt u dus een tweede container en betaalt u dus opnieuw het tarief voor de container.

Naast containers voor grofvuil in Zaandam leveren wij ook onze containers op andere locaties in Noord-Holland. Zo leveren wij onder andere ook in Amsterdam, Haarlem, Zandvoort, Enkhuizen en Hoorn. Bent u niet woonachtig in Noord-Holland, maar bent u toch op zoek naar een grofvuilcontainer? Dat is wederom geen probleem. Wij hebben namelijk verschillende partners door heel Nederland die u kunnen voorzien van een grofvuilcontainer in uw regio.

Wij kunnen vandaag nog een afvalcontainers bij u voor de deur plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden

Woont u buiten dit gebied? Geen probleem, ook dan kunt u een container
huren! Wij leveren containers door heel Nederland.

Woont u buiten dit gebied? Geen probleem, ook dan kunt u een container huren! Wij leveren containers door heel Nederland.

Meer informatie
Kortingen

1021 TM 1037: Amsterdam noord --> 10 euro (incl) korting op BSA en grof vuil
1500 tm 1509: Zaandam --> 10 euro (incl) korting op BSA en grof vuil

Rest van Amsterdam, Krommenie, Assendelft, Wormerveer, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen --> 5 euro (incl) korting op BSA en grof vuil

Postcodes: 1000 t/m 1100 (behalve 1021 t/m 1037), 1101 t/m 1115, 1161, 1171, 1175, 1181 t/m 1186, 1191, 1381 t/m 1384, 1510, 1511, 1521, 1525, 1541, 1544, 1551, 1561, 1562, 1566, 1567

Bestel hier uw container