Over ons

Het bedrijf achter AfvalcontainersNoordHolland.nl is Union Containers Service BV. Wij zijn een middelgrote afvalorganisatie met vestiging in Amsterdam. Wij leveren afvalcontainers in Noord Holland, maar bieden daarnaast ook landelijke dekking vanwege onze partners gevestigd door heel Nederland.

Union Container Services BV is een middelgrote afvalorganisatie die verschillende handelsnamen gebruikt waaronder AfvalcontainersNoordHolland.nl. Wij zijn geen onderdeel van de multinationale afvalbedrijven die in Nederland de markt domineren en zijn daardoor in staat om de allerbeste service te verlenen tegen redelijke tarieven.
Union Container Services BV verzorgt de inzameling van alle soorten afval en verleent diensten die daarmee samenhangen. De hoofdvestiging bevindt zich in Amsterdam -Noord.

Bent u op zoek naar een container voor uw bouw- en sloop afval, hout afval, grond afval, groen afval of puin afval? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Union Container Services BV levert aan zowel particulieren als bedrijven. Wij verhuren diverse soorten containers, van 120 liter rolcontainers en 20 liter zakken tot aan 40 m3 volume containers. De meest gebruikte afval containers zijn de 3m3 , 6m3 en 10m3 .

Via deze website kunt u op elk gewenst moment een afvalcontainer bestellen. Wij leveren containers binnen 24 uur op werkdagen. Mocht u vragen hebben over de levering, het afval of een andere vraag dan vindt u het antwoord in onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan dan zijn telefonisch bereikbaar tussen 07:00 en 17:00.

Containerverhuur op hoogte

Union Container Services BV verhuurt vrachtwagens met open laadbakken, voorzien van zeer zware autolaadkranen. Daarmee kunnen containers worden opgehesen naar de benodigde verdiepingen. Hierdoor wordt u als klant ontlast van arbeidsintensief hijsen en sjouwen van afval. Dit alles gebeurd zoals wettelijk is voorgeschreven.

Wij leveren in heel Noord Holland en (op afspraak) in Flevoland. Tevens leveren wij containers in geheel Nederland in samenwerking met onze partners. Voor opdrachten of tarieven t.b.v. alle regio’s kunt u gratis bellen naar 0800 268 99 25, op werkdagen tussen 07:00 en 17:30 uur.