Skip to main content

Bij afvalcontainers Noord-Holland kunt u niet enkel in onze regio containers huren, maar ook buiten onze regio! Of u nu te maken heeft met een grote zakelijke klus, of een kleinere klus maakt voor ons niet uit. Met een divers aanbod aan containerformaten en -varianten is er voor iedereen een geschikte container en maken wij het afvoeren van afval kinderspel. In samenwerking met onze partners zijn we dan ook erg trots om containers te leveren, niet alleen in de regio Noord-Holland maar door heel Nederland! Meer weten over hoe uw regio container huren in zijn werk gaat? We leggen het u graag uit!

Het kiezen van de juiste regio container

Afvalcontainers Noord-Holland heeft een divers aanbod aan containers. Voordat u van plan bent een container te huren is het belangrijk dat u van tevoren goed nagaat met wat voor afvalstroom u te maken krijgt. Elk van onze containers is namelijk gericht op een specifieke afvalstroom en op basis hiervan kunt u dan ook een keuze maken voor een bepaalde soort container. U heeft hierbij de keuze uit de volgende containers: puincontainers, houtcontainers, bouwafval containers, grofvuil containers, grondafvalcontainers, groenafvalcontainers en dak afvalcontainers.

Let op: Indien u een puincontainer, houtcontainer, grondafval container of groenafval container heeft besteld maar uw container vult met een andere afvalstroom die daar niet voor is bestemd rekenen wij €25,- behandelingskosten.

Het bestellen van uw regio container

Het bestellen van uw regio container doet u snel en veilig via onze webshop. Wanneer u een passende container heeft gevonden, rekent u deze af via een betaling in iDEAL. Binnen uw bestelling geeft u aan ons door waar de container geplaatst moet worden en wanneer wij de container mogen leveren. Op de afgesproken datum zullen wij uw container leveren, waarna u direct kunt starten met het deponeren van uw afval.

Het afvoeren van de container

Klaar met de regio container? Dan maakt u een ophaalafspraak via onze website, waarna wij de container zo snel mogelijk weer ophalen. Geen afspraak? Dan komen wij de container niet ophalen, zo heeft u de huurperiode volledig zelf in de hand. Duurt de klus toch langer dan verwacht? Dan maakt u nog even geen afspraak voor het afvoeren van de regio container. Gaat de klus toch sneller dan verwacht? Maak dan vooral eerder een afspraak en zo hoeft u de container niet onnodig lang voor de deur te laten staan.

Direct een container huren?

Dat kan! Via de webshop kunt u op elk gewenst moment uw container bestellen. Mocht u vragen hebben over de levering, de keuze van uw container of toch een andere vraag, bekijk dan onze veelgestelde vragen op de website. Mocht uw vraag er niet tussen staan kunt u ons telefonisch bereiken op 0800-2689925, wij helpen u graag!