Skip to main content
Container hurenBetaaloptiesLevering en plaatsingAfvalOverig

Ik woon niet in regio Noord Holland, kan ik alsnog een container bestellen?

Ja dat kan. Wij leveren afvalcontainers in heel Noord Holland vanaf ons eigen terrein. Woont u daarbuiten? Ook dan kunnen wij containers leveren. Door heel Nederland werken wij samen met onze partners.

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een afvalcontainer?

In de meeste gevallen niet. Gemeenten in Nederland hanteren allemaal verschillende voorwaarden voor een vergunning, maar in veel gevallen heeft u voor een korte periode geen vergunning nodig voor een afvalcontainer.
Voor gemeente Haarlem geldt wel het volgende:

In het centrum (tussen Schotersingel, Kloppersingel, Kinderhuissingel, Leidsevaart, Raamsingel, Kampersingel en Spaarne) mogen op doordeweekse dagen tussen 19.00 uur en 07.00 uur en in het weekend en op feestdagen alleen afsluitbare containers en laadbakken staan, mits gesloten. Containers en laadbakken, die bedekt worden met alleen een zeil of een net o.i.d. worden niet als afsluitbaar aangemerkt. Voor heel Haarlem geldt dat tussen 30 december 18.00 uur en 1 januari 12.00 uur alleen afsluitbare containers en laadbakken mogen staan, mits gesloten. Containers en laadbakken, die bedekt worden met alleen een zeil of een net o.i.d. worden niet als afsluitbaar aangemerkt.

Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met uw gemeente.

Wanneer wordt mijn container geplaatst?

Als u een container bestelt wordt deze binnen 24 uur geleverd. De chauffeur zal uw container op de afgesproken dag en op de plaats van uw keuze afleveren. Wij leveren in de ochtend of middag uw bestelde container. Geef tijdens het plaatsen van de bestelling uw voorkeur aan. Let op: het blijft een voorkeur en biedt geen garantie. Uiteraard streven wij ernaar om uw container te leveren volgens voorkeur.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Bij het plaatsen van een container vragen wij om daarbij aanwezig te zijn. U kunt dan samen met de chauffeur de gewenste locatie bepalen. Mocht het niet mogelijk zijn om aanwezig te zijn tijdens het plaatsen van de container dan kunt u tijdens het bestellen van uw container bij het vak ‘bestelnotities’ aangeven waar de container geplaatst moet worden. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

Hoe lang mag mijn container blijven staan?

Uw container mag na plaatsing 4 weken blijven staan, dit is in de prijs inbegrepen. Bij het huren van een nieuwe container vervalt het oude huurtermijn en begint er een nieuwe huurperiode van 4 weken. Wilt u de container langer laten staan? Dan wordt er huur in rekening gebracht. De kosten hiervoor bedraagt €2,00 (excl. BTW) per dag. Neem hiervoor contact met ons op via telefoonnummer: 0800-2689925

Is uw container vol? Geef dit dan zsm aan ons door. Vul hiervoor het ophaalformulier in. Indien u de container niet voortijdig laat ophalen (binnen het huurtermijn van 4 weken) zullen wij extra huurkosten berekenen.

De container is vol en mag opgehaald of omgewisseld worden, wat nu?

Voor het ophalen van uw container kunt u gebruik maken van onze ophaalservice. Wilt u uw container omwisselen? Dan kunt u een nieuwe container bestellen via het bestelproces en bij het afrekenen aangeven dat u een container wilt omwisselen.

Moet ik aanwezig zijn bij het ophalen van de container?

Bij het ophalen van de container is het niet noodzakelijk dat u aanwezig bent. Het is echter wel belangrijk dat de container goed bereikbaar is voor de chauffeur.

Mag de container verplaatst worden?

Nee dit mag niet. De container moet blijven staan zoals de chauffeur de container geplaatst heeft. Eventuele schade bij het toch verplaatsen van de container zijn voor rekening van de klant.

Kan de container op mijn oprit, terrein of tuin geplaatst worden?

Dit is mogelijk zolang er voldoende ruimte is. Het is aan de chauffeur om dit ter plekke te beoordelen en te besluiten in verband met de ruimte die de vrachtwagen nodig heeft voor het plaatsen en afvoeren van de container.

Let op: Het plaatsen van een container op uw eigen oprit, terrein of tuin is altijd op eigen risico.

Kan de dag van de levering nog veranderd worden?

U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen via: 0800-2689225

Wat zijn de kosten voor het plaatsen en afvoeren van een afvalcontainer?

Alle prijzen op onze website zijn all-in prijzen. Dit betekend dat wij voor dit bedrag de afvalcontainer zullen plaatsen, afvoeren inclusief het verwerken van het afval en inclusief 4 weken huur.

Wordt er een afdekzeil geleverd bij de container?

U kunt via onze website een afdekzeil inclusief touw aanschaffen. De kosten hiervoor bedragen € 20,- exclusief BTW. Handig om uw container af te kunnen dekken en te voorkomen dat derden afval in uw container deponeren. Bij het afdekzeil wordt een touw geleverd om het zeil rondom de container aan te kunnen spannen. Klik hier om een afdekzeil te bestellen.

Let op: Verwijder het afdekzeil voordat wij de container afvoeren. Als het afdekzeil bij afvoeren van de container nog op de container ligt, dan wordt deze met het afval afgestort

Kan ik ook afvalzakken bestellen?

U kunt via onze website bouwafvalzakken (per 5 stuks) aanschaffen. De kosten hiervoor bedragen € 3,25 exclusief BTW. Dit zijn extra stevige zakken en te gebruiken voor al uw zwaar klusafval zoals puin, steen, hout, grond en meer. Handig als uw bijvoorbeeld bouwafval vanaf een andere verdieping naar de begane grond moet sjouwen. Het bouwafval kunt u dan inclusief de afvalzak in de container deponeren. Klik hier om bouwafvalzakken te bestellen.

Let op: Deze zakken mogen alleen in een bouwafval- en grofvuilcontainer.

STAAT UW VRAAG ER NIET TUSSEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Contact

Wij kunnen vandaag nog een afvalcontainers bij u voor de deur plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden

Woont u buiten dit gebied? Geen probleem, ook dan kunt u een container
huren! Wij leveren containers door heel Nederland.

Woont u buiten dit gebied? Geen probleem, ook dan kunt u een container huren! Wij leveren containers door heel Nederland.

Meer informatie
Kortingen

1021 TM 1037: Amsterdam noord --> 10 euro (incl) korting op BSA en grof vuil
1500 tm 1509: Zaandam --> 10 euro (incl) korting op BSA en grof vuil

Rest van Amsterdam, Krommenie, Assendelft, Wormerveer, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen --> 5 euro (incl) korting op BSA en grof vuil

Postcodes: 1000 t/m 1100 (behalve 1021 t/m 1037), 1101 t/m 1115, 1161, 1171, 1175, 1181 t/m 1186, 1191, 1381 t/m 1384, 1510, 1511, 1521, 1525, 1541, 1544, 1551, 1561, 1562, 1566, 1567

Bestel hier uw container